Wij zijn Groen-Eco!

Twan Hendriks

Directie, acquisitie en technische kennis

Kelvin van der Giesen

Acquisitie

Inge van Wolde

Acquisitie

Monica de Roos

All-round ondersteuning

Steun de transformatie in mobiliteit naar elektrisch rijden

Nederland heeft in het klimaatakkoord vastgelegd dat in 2030 alle nieuwe auto’s emissieloos moeten zijn. Dat betekent dat het aantal plug-in hybride en elektrische auto’s in de komende jaren sterk zal toenemen. Dat kan alleen wanneer de laad-infrastructuur sterk verbetert. Groen-Eco realiseert daarom laadoplossingen voor bijvoorbeeld (multi-tenant) kantoorgebouwen of -parken en bedrijfsterreinen, winkelcentra, attractieparken, restaurants, sportcentra, hotelketens en bijvoorbeeld vergadercentra, maar ook voor VVE’s van wooncomplexen.

Ontstaan

Groen-Eco is voortgekomen vanuit de ervaringen van vastgoedeigenaren en beheerders en weet dus als geen ander waar je bij het plaatsen van een of meerdere oplaadpunten allemaal tegenaan loopt. De portefeuilles van deze vastgoedeigenaren zijn veelzijdig en nog altijd voorzien van laadoplossingen van Groen-Eco! Wij zijn derhalve een betrouwbare en gedegen partner waar je een duurzame relatie mee hebt. Ons kernteam is klein genoeg om persoonlijk te zijn en groot genoeg om continuïteit te waarborgen.

Sinds 2015

Groen-Eco was er vroeg bij en weet dus waarover het gaat. Groen-Eco is al actief vanaf het moment dat elektrisch rijden in Nederland nog in de kinderschoenen stond.

Groen-Eco voor jou?

Wij leveren Groen-Eco oplaadpunten gratis. Je profiteert van de faciliteiten, zonder dat je hoeft te investeren en je hoeft nergens naar om te kijken.

Een ideale oplossing voor bijvoorbeeld (multi-tenant) kantoorpanden of -parken en bedrijfsterreinen, winkelcentra, attractieparken, restaurants, sportcentra, hotelketens en bijvoorbeeld vergadercentra, maar ook voor VVE’s va wooncomplexen.

Ik wil ook
Groen-Eco!