5 voordelen van een duurzame relatie met Groen-Eco

Je wilt investeren in een laadoplossing: voor je werknemers, klanten, gasten of leden? Een slimme keuze, want zo kan je hen voorzien in de elektrische mobiliteit. Het is waarschijnlijk geen alledaagse beslissing, dus hoe kies je dan de juiste partner? Bij welk bedrijf in laadpalen heb je een goed gevoel, wie heeft de meeste ervaring en wat past bij jullie organisatie? In dit blog zetten we de 5 voordelen van een duurzame relatie met Groen-Eco op een rij.

Duurzame relatie

De exploitatieovereenkomst die je bij ons kan afsluiten heeft een looptijd van 10 jaar. In die 10 jaar kun je 100% faciliteren. Het grote voordeel daarbij is dat een huurder niet meer kan laden op de servicekosten van het gebouw. Kies je voor Groen-Eco, dan kies je voor een duurzame relatie.

“Het grote voordeel is dat een huurder niet meer kan tanken of laden op de servicekosten van het gebouw.”

Alles van A tot Z geregeld

Wij regelen vrijwel alles voor je: van het plaatsen en monitoren van de laadpalen tot de facturatie. Eventuele storingen lossen we adequaat op. En met onze 24/7 bereikbare helpdesk hoef je zelf nergens naar om te kijken.

Veel kennis en ruime ervaring

Groen-Eco bestaat al sinds 2015, toen het elektrisch rijden in Nederland nog niet zo populair was. Aan ervaring geen gebrek dus. Dit, in combinatie met ons zeer betrouwbare team, zorgt voor een fijne samenwerking. We zijn dan ook klein genoeg om persoonlijk te zijn, en groot genoeg om continuïteit te waarborgen.

“Groen-Eco bestaat al sinds 2015, toen het elektrisch rijden in Nederland nog niet zo populair was.”

Transparant en betrouwbaar

Bij Groen-Eco voorzien we de klant graag zo goed mogelijk in zijn of haar behoefte. Aan de hand van data en de hoeveelheid elektrisch vermogen er in het bijbehorende pand aanwezig is, brengen we een eerlijk advies uit. In de meeste gevallen zal dat een exploitatieovereenkomst zijn, maar het kan ook zijn dat we een koopovereenkomst, met een abonnement op onze backoffice, adviseren. Goed advies, dat blijft het langste hangen.

Grote opbrengst, kleine investering

Vanaf de installatie tot het monitoren en de facturatie: Groen-Eco neemt het voor je uit handen. Dan denk je al snel dat je daar flink de portemonnee voor moet trekken. Niet is minder waar. Wij plaatsen de laadpalen op de elektriciteit van de eigenaar van het gebouw. As an owner, you receive a compensation per kWh sold. En als je wilt, investeren we ook mee in de installatiekosten. Kortom: kleine moeite, grote opbrengst.