Weinig investeren, wel laadpalen. Hoe werkt dat?

Succesvolle vastgoedondernemers kiezen voor de laadexploitatie van Groen-Eco. De reden hiervoor is eenvoudig, we ontzorgen ze volledig. Van het plaatsen en aansluiten tot het beheren en monitoren van de laadpalen. Desgewenst investeren we ook mee in de installatiekosten. Kortom: nauwelijks investeren, 100% faciliteren.

Terugleververgoeding per verkochte kWh

The charging stations are connected to the building owner’s electricity grid. As an owner, you receive a compensation per kWh sold. Vanaf de installatie tot het monitoren en de facturatie: Groen-Eco neemt het voor je uit handen. This is how we provide your employees, customers, guests or members with electric mobility.

Eerlijk advies tijdens vooronderzoek

Tijdens het vooronderzoek verzamelen we de benodigde data en bepalen we het aantal modules en de eventuele toekomstige behoefte. Ook kijken we hoeveel elektrisch vermogen er überhaupt in het bijbehorende pand aanwezig is. Aan de hand daarvan geven we een eerlijk advies. Het kan ook zijn dat we je adviseren om voor een koopovereenkomst te kiezen.

In welke situaties is Groen-Eco interessant?

• Je wilt laadpalen en/of een uitbreiding van de bestaande laadpalen
• Je hebt een parkeerterrein (met minimaal 10 plaatsen)
• Je hebt meerdere projecten in beheer en eigendom
• Je wilt als eigenaar geen gedoe met jouw oplaadpunten


“We zorgen ervoor dat jouw laadpalen goed blijven functioneren met onze 24/7 bereikbare helpdesk.”

24/7 bereikbare helpdesk

Onze laadpalen zijn eenvoudig in gebruik, vandalismebestendig en kunnen we voorzien van je eigen bedrijfsidentiteit. Dit zorgt voor herkenbaarheid, een professionele uitstraling en een duurzaam imago. We zorgen er ook voor dat de laadpalen goed blijven functioneren met onze 24/7 bereikbare helpdesk.


“Kies voor een duurzame relatie en een duurzame toekomst.”


Duurzame laadmodules van circulaire materialen

Onze laadmodules zijn gemaakt van circulaire materialen. Niet voor niets is groen de rode draad in ons bedrijf. Verder zijn de modules voorzien van QR-codes, dus naast het snel oplossen van eventuele storingen kunnen gebruikers ook zonder laadpas betalen. Een creditcard- of iDEAL betaling is dus ook mogelijk.

Exploitatieovereenkomst

De exploitatieovereenkomst die je afsluit heeft een looptijd van 10 jaar en in die 10 jaar kun je 100% faciliteren. Jij focust je op jouw business en wij op het exploiteren van de laadpalen. Zo draag je met een minimale inspanning de komende 10 jaar bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot. Kleine moeite, grote opbrengst.

Wil je een afspraak maken?